• Bloggplanket
  • Länkplanket
  • Registrering

WordPress – det enklaste sättet att skapa en hemsida

Är du i tankarna på att skapa en egen hemsida? Då kan jag tipsa om WordPress. Ett enkelt sätt att skapa en fullt fungerande hemsida på nätet.
Kolla bara på denna sida du är på nu. Man behöver inte kunna koda en massa som var mer vanligt förrut, idag är det installera en massa plugins. Låter enkelt. Ja! Det är enkelt.

Kan tipsa om One.com som webbhotell. Där kan du installera WordPress med ett klick och sen är du igång.

Att välja utseende på sin hemsida är en rolig uppgift, det finns tusentals med teman som det kallas. En del kostar, men det finns massor som är gratis.

Sen kommer man till alla plugins. Det är här funktionerna på hemsidan kommer. Vad är man ute efter? Vad vill man att besökarna ska kunna göra? Det finns mängder av plugins. Kan nästan garantera att du hittar det du söker.

Hoppas detta fick dig att bli mer intresserad, lycka till!

Vem har skrivit detta: Peeps
Jag gillar att skriva.

Engagera dig!

VÄLKOMMEN!
Gå med i vårat community. Utöka ditt nätverk och lär känna nya människor! Skriva, chatta, ladda upp bilder, skapa en omröstning eller varför inte bara skapa din egen grupp om ett ämne du brinner för. Kom in och se vad som händer!

Kommentarer

@peepso_user_1(Loupe)
Bra! Alltid lika roligt när någon skriver ?
11 months ago

Den här webbplatsen använder kakor även kallat cookies. Genom att fortsätta så accepterar du vårat användande av kakor/cookies.   Lär dig mer