• Bloggplanket
  • Länkplanket
  • Registrering

Viktigt att göra rent din TV skärm

Det är ju så att man ibland kommer på att man kanske skulle ta och göra rent skärmen på tv:n. Tro det eller ej, det är väldigt enkelt.

Det första man ska göra är att stänga av tv:n. Man ska inte göra rent skärmen när den är varm. Dra ut sladden som en extra åtgärd.

Dagens tv skärmar är inte av glas så fönsterputs är inte att rekommendera. Då kan det bli repor.
Har man bara ett par fingeravtryck på skärmen så räcker det oftast bara med en lätt fuktig ny fiberduk. Går det inte bort så tryck INTE hårdare. Man känner ju att man vill det, ingen bra idé. Inte bra för din TV. Kom ihåg att ALDRIG spruta vatten direkt på skärmen.
Ett skärmrengöringsmedel är nästan ett måste att ha hemma också. Men ibland har man tur, då räcker det med en lätt fuktig fiberduk.

Lycka till med rengöringen!

Vem har skrivit detta: Loupe
Jag är administratör här på Loupe.nu. Jag startade sidan år 2019. Meningen med den här sidan är att man ska kunna skriva om allt, nästan. Medlemmarna kan skriva egna artiklar/blogginlägg om vad dem tycker är intressant. Har du frågor så skriv gärna till mig.

Engagera dig!

VÄLKOMMEN!
Gå med i vårat community. Utöka ditt nätverk och lär känna nya människor! Skriva, chatta, ladda upp bilder, skapa en omröstning eller varför inte bara skapa din egen grupp om ett ämne du brinner för. Kom in och se vad som händer!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Den här webbplatsen använder kakor även kallat cookies. Genom att fortsätta så accepterar du vårat användande av kakor/cookies.   Lär dig mer