• Bloggplanket
  • Länkplanket
  • Registrering

Saknaden av Svenska landslaget

Nu har det gått över ett år sedan första fallet av Covid-19 i Sverige.
Saknaden, längtan, spänningen och alla människor på läktaren. Det är något man saknar otroligt mycket. Gemenskapen och kärleken man delar med andra under en landskamp på Friends Arena är otroligt underbar. Här följer ett minne innan pandemin slog till. Har du ett landslagsminne som du vill dela med dig utav? Skriv gärna ett blogginlägg om det. 

Jag mins ”förfesten” innan den otroligt viktiga matchen mot Italien där allt stod på spel. VM eller inte VM. Att då få möta Italien känns ju sådär. Men tanken slog en ändå. Tänk om Sverige slår ut dem, hur underbart skulle inte det vara?

Många människor hade samlats under Friends för att sjunga dansa och äta från dem fantastiska food trucks som fanns på plats. Längst ner finns ett litet videoklipp från den kvällen.

Efter samlingen går alla tillsammans till ingången och intar sina platser på läktaren. Matchen startar och spänningen är otrolig. Ett hårt kämpande Sverige håller emot och klarar uppgiften bra. Sen är vi framme i matchminut 61, Jakob Olsson Johansson skjuter. Sverige leder med 1-0! Det målet kommer visa sig vara mycket viktigt.

Returmötet i Italien blir en match som innehåller spänning utan dess like. Man sitter framför TVn nervös, naglarna har man bitit sönder för länge sedan. Hela det svenska landslaget gör ett otroligt bra jobb och matchen slutar 0-0 och Sverige går vidare till VM totalt 1-0 i mål. Resten vet vi hur det gick. Den sommaren kommer man sent att glömma. Tack för den!

Vem har skrivit detta: Loupe
Jag är administratör här på Loupe.nu. Jag startade sidan år 2019. Meningen med den här sidan är att man ska kunna skriva om allt, nästan. Medlemmarna kan skriva egna artiklar/blogginlägg om vad dem tycker är intressant. Har du frågor så skriv gärna till mig.

Engagera dig!

VÄLKOMMEN!
Gå med i vårat community. Utöka ditt nätverk och lär känna nya människor! Skriva, chatta, ladda upp bilder, skapa en omröstning eller varför inte bara skapa din egen grupp om ett ämne du brinner för. Kom in och se vad som händer!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Den här webbplatsen använder kakor även kallat cookies. Genom att fortsätta så accepterar du vårat användande av kakor/cookies.   Lär dig mer